جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
لیست مقالات استادان
جستجو های اخیر
بیشترین جستجو
تماس با ما
بازگشت به فرم جستجو »
نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: پنیر خامه ای
موارد یافت شده: 1
1 -
بررسی استفاده از
پنیر خامه ای
در تهیه بستنی نرم و بهینه سازی فرمولاسیون آن با استفاده از روش سطح پاسخ
(چکیده)
لینک های پیشنهادی
سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
بانک مقالات همایش های دانشگاه
سایت خبری مرکز دانلود
30 جستجوی اخیر
جراحی
محمود حسینی
کانون سازی
کانون سازی در داستان لیلی و
تاريخ
ژنتیک
کاظمی
انرژی گرمایی
سمیه صالحی زارعی
باکتریوسین
خشک کن خورشیدی
فرآیندها
حسابدارى
حسابدارى
صنایع غذایی
سعیدی رضوانی
هدتنی
finfet
astm
سعیدی رضوانی
حسین قلی زاده
azadi moghaddam
هیدروپلیتیک
ناظمیان فرد
غیر خطی
تحلیل
فکرت
طریقی
پریسا طاهری
زکی عقل